Jaktbukser

(153 varer)

Uansett hva du jakter på kan det bli lange dager i alle typer vær og forhold. Ute på jakt er det mange behov et par jaktbukser må dekke, som alt fra å være "stillegående" til å kunne tåle forskjellige værforhold, mye stillesitting eller bevegelse. Med bukser som er laget for jakt får du den beste mulige komforten og funksjonen for en vellykket jakt.

Hos oss finner du gode jaktbukser for dame og herre fra merker som Norrøna, Fjällräven og Bergans.

Forskjellen mellom jaktbukser og andre friluftslivklær

Jaktbukser er generelt kraftigere enn for eksempel vanlige turbukser. Mange jaktbukser er laget av et stille materiale, og ofte av Gore-Tex eller et annet vannavisende materiale. Flere bukser er også utstyrte med en spesiell beskyttelse og slitesterke knær som kan komme godt med når man jakter.

Ettersom jakt først og fremst foregår på høst og vinter, er bukser som er laget for jakt generelt varmere enn andre friluftslivbukser. Moderne turbukser har ofte et ganske tett snitt, mens jaktbukser er mer luftig sydd. Naturligvis finnes det også jaktbukser i smalere modeller for deg som foretrekker det.

Stillegående skallbukser for deg som er i bevegelse

Om du er i bevegelse når du jakter, er det viktig med smidighet og at buksene er stille og ikke gir fra seg for mye lyd når du beveger deg. Disse egenskapene finner du i flere av de modellene vi selger. Naturligvis fungerer de fleste jaktbukser også godt til turgåing eller annet friluftsliv.

Vi hjelper deg

Har du noen funderinger eller spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.Vi hos Outnorth vil at du skal være fornøyd etter handelen din. Uansett hvilke spørsmål du har, finnes vi her for å svare på spørsmålene dine.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!