Gore-Tex Bukser

(1 varer)

Er du en friluftentusiast uansett årstid, så er et par Gore-Tex-bukser helt essensielt. Hos Outnorth finner du bukser som passer for skigåing og øvrige typer friluftsaktiviteter. Gore-Tex er et materiale som fungerer utmerket når du vil være ute i vær hvor du risikerer å bli våt, men ikke vil bli kald. Det unike med Gore-Tex er at materialet holder tett mot vann samtidig som det puster. Takket være disse unike funksjonene holder du deg varm tross regnvær.

Bukser tilpasset skieventyr

Hvis du bruker mye tid i skibakken eller skal til et skisted i ferien, er det viktig at buksene dine er tilpasset dette formålet. Hos Outnorth finner du Gore-Tex-bukser fra varemerker som Peak Performance, Norröna og Black Diamond. En del modeller har seler som sikrer at buksene sitter som de skal, andre modeller har smarte lommer og oppbevaring passende for aktive eventyr. Leter du etter et par skibukser, så kan du velge modeller utrustet med en skikortlomme. Velg mellom herlige farger og stiler for både herre, dame og barn. Sørg for at lagene du bruker under puster slik at varmen ikke stanser innenfor det første laget.

Varme og tørre eventyr året rundt

Med et par bukser i Gore-Tex er du varm og tørr året rundt. Nyt friluftsaktiviteter uavhengig av vær og opphold deg ute lengre. Match dine Gore-Tex-bukser med en jakke i samme materiale og kompletter med fjellstøvler i Gore-Tex. Da er du nok svært godt utstyrt for en lang dag utendørs med hele familien. Sus nedover skibakken eller fisk i en vill elv

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!