Skallbukser

(4 varer)

Ut på tur med en god skallbukse

Er du glad i å gå på tur og bevege deg utendørs? Det er du ikke alene om. Vi hos Outnorth.no elsker å være utendørs, og har derfor selvfølgelig også sørget for å ha det beste turutstyret og klærne som du kan ta med deg på tur.

En skallbukse er en av de mest populære formene for bukser når man skal få ut på tur, og det er det mange grunner til. For det første så holder den deg tørr og varm på turen, og de er også gode å gå med. Her hos Outnorth.no har vi et stort utvalg av skallbukser, og på denne siden har vi samlet dem alle sammen på ett sted. Her finner du:

Hva er en skallbukse?

En skallbukse er et kjærkomment plagg når man skal ut på tur. Mange blander skallbukser med softshellbukser, men det er faktisk ikke det samme. En softshellbukse er nemlig vann- og vindavisende, og puster godt. Det gjør at de er godt egnet til bruk når det er relativt varmt ute, som på sommeren når man er ute å går tur.

En skallbukse derimot, har mindre stretch, og puster gjerne litt mindre - men til gjengjeld er de svært robuste og er helt vann- og vindtette. Det er derfor skallbukser er det aller sikreste valget når du skal ut på tur, og det kan bli kaldt oppe på fjelltoppen eller om du er på tur andre årstider enn sommeren.

Mange modeller av skallbukser kommer dessuten i dag med membran på innsiden som gjør at de transporterer bort svette og fuktighet.

Hvordan skal du kle deg på tur?

Det er lite som er så kjedelig som når man er ute på tur og blir vår eller begynner å fryse. Det å kle seg riktig på tur er derfor veldig viktig for at du skal få best mulig opplevelse - og skallbukser er en stor del av dette. Vi anbefaler at man følger trelagsprinsippet:

På innerste lag, underlaget, bør man kle seg i ullundertøy eller superundertøy som har til formål å transportere fukt og isolere deg. Ved mellomlaget er det viktig å bistå med transporteringen, men mest av alt isolere deg og bidra til luft mellom underlag og ytterlag. Her anbefaler vi at du bruker fleece eller ull som materiale.

Ytterlaget er også svært viktig. Er det mye vind eller kan bli vått, så er skallbukse det eneste riktige å gå på. Hvis det derimot er litt varmere, så kan du fint også gå for en softshellbukse og -jakke på turen.

Kjøp din nye skallbukse på Outnorth.no

Har du nå fått et godt overblikk over hva en skallbukse er og hvordan du skal bruke den? Så bra. Da er det bare å bla deg gjennom vårt utvalg av skallbukser her på denne siden. Her har vi skallbukser til dame og herre, og til og med til barn - så her kan hele familien finne seg sin nye favorittbukse på tur.

Hos Outnorth.no kan du finne alt du trenger av turutstyr. Kanskje du vil kombinere din nye skallbukse med en skalljakke? Eller hva med et godt sitteunderlag til pausene? Uansett hva du er på jakt etter, kan du finne alt du trenger her hos oss - fra kjente kvalitetsmerker. Bestill i dag, og få din nye skallbukse levert hjem på få dager.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!