Skibukser

(275 varer)
Blank

Anbefalt

FÅK
Brant Kid's Ski Pants Black
 

Skibuksene er en svært viktig del av utstyret ditt, så vi begynner med et par ting du IKKE skal gjøre. Ikke gå på ski i jeans eller joggebukser. Om du ikke er verdens beste skigåer, vet du at du kommer til ramle iblant, og jeans er et veldig dårlig valg av skibukser. Du kommer til å falle og jeansen blir våt, og senere kommer du til å fryse resten av skituren. Det lønner seg å kjøpe et par gode skibukser som er vind- og vanntette, slik at du ikke blir våt og holder varmen godt.

Dekkbukser

Dekkbukser er vind- og vanntette og oftest fôret slik at de holder varmen godt. De går ofte høyt opp mot brystkassa, og har seler slik at de ikke sklir ned. På denne måten holder du snøen borte når du gjør din fantastiske telemarkssving. Dekkbukser er de mest populære og vanligste typen av skibukser. Ved litt kaldere vær kan det lønne seg med ekstra varmende underklær som komplement til dekkbuksene.

Skallbukser

Skallbukser gir mest beskyttelse fra vær og vind. De er vind- og vanntette med gode pusteegenskaper, men har ingen isolering. Den gode pusteevnen gjør at de passer best til litt mer aktive ski- eller snowboardkjørere. Skallbukser er den letteste typen skibukser, og de gir deg maksimal bevegelse. Ettersom de ikke har noe varmende lag, anbefaler vi et tykkere undertøy til skallbuksene.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!