Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Skibuksene er en svært viktig del av utstyret ditt, så vi begynner med et par ting du IKKE skal gjøre. Ikke gå på ski i jeans eller joggebukser. Om du ikke er verdens beste skigåer, vet du at du kommer til ramle iblant, og jeans er et veldig dårlig valg av skibukser. Du kommer til å falle og jeansen blir våt, og senere kommer du til å fryse resten av skituren. Det lønner seg å kjøpe et par gode skibukser som er vind- og vanntette, slik at du ikke blir våt og holder varmen godt.

Dekkbukser

Dekkbukser er vind- og vanntette og oftest fôret slik at de holder varmen godt. De går ofte høyt opp mot brystkassa, og har seler slik at de ikke sklir ned. På denne måten holder du snøen borte når du gjør din fantastiske telemarkssving. Dekkbukser er de mest populære og vanligste typen av skibukser. Ved litt kaldere vær kan det lønne seg med ekstra varmende underklær som komplement til dekkbuksene.

Skallbukser

Skallbukser gir mest beskyttelse fra vær og vind. De er vind- og vanntette med gode pusteegenskaper, men har ingen isolering. Den gode pusteevnen gjør at de passer best til litt mer aktive ski- eller snowboardkjørere. Skallbukser er den letteste typen skibukser, og de gir deg maksimal bevegelse. Ettersom de ikke har noe varmende lag, anbefaler vi et tykkere undertøy til skallbuksene.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!