Softshellbukser

(69 varer)

Vi har softshellbukser for dame og herre i forskjellige modeller og fra en rekke merker. Blant disse finnes Haglöfs, Lundhags, Peak Performance og Fjällräven. Bukser av softshell er føyelige og passer til en allsidig bruk. Materialet er mykt og smidig, og den største fordelen med softshell er plaggets pusteegenskaper. Med andre ord er det perfekt for varme og svette eventyr, eller når du risikerer å bli bløt, men ikke ønsker et helt vanntett materiale og raskt vil kunne få klærne til å tørke.

Det her er softshell

Softshell er mykt og føyelig, og passer godt til mange forskjellige anledninger. Bukser som er laget av softshell-materiale puster og er vannavstøtende. Skulle du havne i en regnskur når du er ute i naturen, har softshell den fantastiske egenskapen til å raskt bli tørt igjen, til forskjell fra flere andre materialer.

Softshell-produkter er noe tykkere da de er oppbygde av et lag-på-lag-prinsipp. De krever altså ikke flere forskjellige lag av gensere og jakker, det holder med softshell. Buksene er utmerkede i de fleste værtyper, men på en ordentlig varm dag kan det fungere bedre med noe som er litt tynnere.

Perfekt for deg som er aktiv og svetter mye

Takket være den gode pusteegenskapen, er softshell perfekt for deg som er svært aktiv eller svetter mye. Med klær som puster minsker risikoen for at du skal bli nedkjølt, noe som lett kan oppstå ved bruk av helt vanntette materialer. Softshell kan derfor være et godt alternativ også ved litt bløtere forhold ettersom det tørker raskt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!