Kompresjonstights

(48 varer)

Vil du øke blodsirkulasjonen og få sterkere ben etter treningen, er tights med innebygd kompresjon et selvsagt valg. Et par gode kompresjonstights skal alltid ha en god passform, være komfortable å bruke, samt ha gode ventilerende egenskaper for å kunne transportere fuktighet på en effektiv måte. Dessuten skal de ha en kompresjonseffekt som gjør at de stimulerer bena dine under treningsøkten, samt hjelper musklene med å restituere seg raskere etter treningsøkten.

Slik fungerer kompresjonstights

Et par kompresjonstights gir økt trykk mot visse deler av benet, noe som fører til at de små klaffene som finnes i blodkarene åpnes. Blodgjennomstrømningen øker og gir mer oksygen til arbeidene muskler. Dessuten sørger den økte sirkulasjonen for at avfallsstoffer som dannes i musklene under harde treningsøkter raskere transporteres bort, noe som bidrar til at kroppen kan kvitte seg med melkesyre mye raskere.

Når du tar på deg kompresjonstightsen, er det viktig å tenke på at du ikke ruller den sammen, men “jobber” deg ned i dem slik at den ikke klumper seg. Flere av tightsene har enkelte overflater for spesifikke deler av kroppen, og derfor er det viktig å passe på at de sitter på riktig sted over rumpa, lårene og leggene før du begynner å trene.

Derfor skal du bruke kompresjonstights

Kompresjonsklær av forskjellige typer har lenge vært brukt av medisinske grunner av mennesker med lavt blodtrykk eller som har stillesittende arbeid. I det siste har også bruken av kompresjonstights og kompresjonsstrømper økt innen sportslige aktiviteter. Dette kommer av at kompresjonsklærne har vist seg å gi en raskere restitusjon, en mer stabil holdning og bedre blodsirkulasjon – samtidig som de demper vibrasjonene i musklene og raskere kjøler ned kroppen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!