Løpebukser

(216 varer)
Blank

Anbefalt

180 bpm
Women's 2-in-1 Running Tights Black
 

Løping er uten tvil en av de enkleste og samtidig mest allsidige treningsformene. Det er bare å begi seg ut og begynne å løpe. Men det betyr ikke at det ikke kan være tøft å komme i gang. Med riktig utstyr vil du imidlertid garantert kunne motivere deg enklere. Når det kommer til å handle løpeklær, finner du alt du trenger på nett hos Outnorth. Her finner du løpebukser for all slags vær, både til dame og herre.

Velg riktige løpebukser

Akkurat som med all annen sport og friluftsliv, er det viktig at klærne sitter som de skal. Hard løping innebærer mye svette, hvilket øker vekten av klær som puster, spesielt på varme dager. Med ordentlig gode og ergonomiske løpebukser, kan du nyte hvert løpesteg uten risiko for gnagsår eller sømmer som irriterer. Med riktige klær som sitter på plass vil du merke forskjellen og få et lettere løpesteg.

Løpebukser med kompresjon

Når du løper er det beina som er mest utsatt, derfor har løpebukser med kompresjon blitt utviklet. Bukser med kompresjon gir størst mulig støtte og kraft i hvert steg. Kompresjonen hjelper også til med å gi oksygen til musklene når du løper, hvilket gjør at du holder ut lengre. Dessuten fremskynder de restitusjonen etter en hard økt. Ved varme dager finnes også korte kompresjonsbukser som kan kombineres med kompresjonsstrømper. Ved løping på vinteren under kulde og kaldt vær, finnes fôrede løpebukser, med eller uten kompresjon. Vi håper at du finner riktige løpebukser for deg i vårt sortiment. Vi sees i løypa!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!