Sykkelbukser

(19 varer)

For den uvitende ser en sykkelbukse sikkert bare ut som en trang tights, et plagg som av mange brukes som et rent moteplagg under for eksempel skjørt eller kjole. Men en ordentlig sykkelbukse er ganske mye mer enn som så og har flere smarte funksjoner. Med bukser tilpasset sykling slipper du ikke bare unødvendig vindmotstand, ettersom de er helt tettsittende, men du unngår også å få den unødvendige tresmaken i baken. Hos oss finner du gode sykkelbukser for dame og herre med forsterket vattering der det er størst risiko for at det gnager eller bli ømt etter mye tid på setet.

Velg riktige sykkelbukser


Klær tilpasset din aktivitet vil definitivt gjøre sykkelturen mer behagelig. Uansett om du sykler i fjellet, er på sykkelferie langs veiene eller innendørs på spinningstimen, finner du passende sykkelbukser her.Smaken er som baken, og når det kommer til valg av sykkelbukser er det kanskje enda mer sant. Hva som passer best er individuelt og avhenger av flere faktorer enn bare selve buksen: Fra sete til hva du har under – eller ikke har under. Mange anbefaler nemlig å bruke sykkelbukser uten undertøy for å minske gnaging og friksjon.Ulike sykkelbukser avhengig av sesong og type sykling


Liker du å sykle, tilhører du sannsynligvis de som sykler ut på tur tross av varierende vær. På sommeren passer det bra med korte bukser, men det finnes også lange modeller for kaldere vær når det blir høst og vinter, samt de som takler væske på en ønsket måte.Bukser med god komfort er viktig, men hvilken bukse som er best til formålet avhenger av hvem man spør og hvilken type sykling det gjelder. Det er også svært viktig at sykkelbuksene puster, hvilket øker komforten og minsker risikoen for gnagsår. Hos oss finner du sykkelbukser som passer deg, uansett treningsform.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!