GORE-TEX

(76 varer)

I 1969 ble forutsetningene virkelig forandret for friluftsmennesker da Gore-Tex-materialet dukket opp på markedet. Gore-Tex er et vannavstøtende og luftgjennomtrengelig materiale. Gore-Tex-membranen har porer mellom fibrene som er 20 000 ganger mindre enn vanndråper, noe som hindrer vann fra å trenge gjennom. Derimot er porene tilstrekkelig store nok til å slippe gjennom molekylene i vanndamp. På denne måten blir membranen helt vanntett, men slipper gjennom fukt og luft. Dette gjør Gore-Tex svært godt egnet til å ha i klær og sko. Du holder fuktigheten utenfra borte samtidig som svette og fuktighet på kroppen ventileres bort og du holder deg tørr.

Gore-Tex Paclite

Gore-Tex har flere typer løsninger, og en av de meste populære er Paclite. Plagg med Paclite-teknologien er ekstremt lett og enkelt å pakke. De er derfor en ideell løsning for turer, sykling og andre idrettsaktiviteter der vekt og plass er avgjørende. Klærne holder deg tørr og sval gjennom krevende aktiviteter, og varm under kalde forhold, selv under vindfulle værforhold. Kombinert med et varmende undertøy, er du klar for det meste som naturen utsetter deg for.

Gore-Tex-sko og -klær

Gore Tex er en vanlig membran i både sko og klær. Evnen til å holde vannet borte samtidig som det slipper gjennom fuktighet, gjør det perfekt egnet for friluftklær. En vind- og vanntett jakke over et varmende undertøy er standard påkledning for svært mange friluftsmennesker. Outnorth har et stort utvalg av Gore-Tex-klær, -sko og -støvler fra blant andre Haglöfs, Norröna og The North Face.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!