Hansker & Vanter

(704 varer)

Når kulden kommer, gjør vi alle det samme. Vi begynner å lete etter hanskene våre og vottene våre som ligger bortgjemte i en eske et eller annet sted. Et par varme hansker tilhører standardutstyret for de fleste, enten man er friluftsmenneske eller bybarn. Å fryse på hendene kan oppleves som svært ubehagelig, så se deg litt rundt og se om du kan finne noen hansker eller votter som passer akkurat deg. Hos Outnorth har vi hansker og votter fra varemerker som Hestra, Didriksons og Urberg.

Håndvarmere

Om du ikke er et friluftsmenneske eller bor et sted hvor vinteren innebefatter snøstormer, vet du kanskje ikke at håndvarmere finnes. Det finnes to typer potensielle brukere med forskjellige behov. En oppladningsbar håndvarmer fungerer godt for mennesker som er ute i kulden under kortere stunder. De sykler kanskje til jobben eller skolen, eller er ute i kaldt vær under kort tid på en eller annen måte. For mer ekstreme forhold er en tradisjonell katalytisk varmer god pga. uslåelig brukstid. Dette kan være bedre om du er utendørs i kaldt vær i flere timer om gangen. En katalytisk håndvarmer kan holde varmen omtrent tre ganger så lenge som en oppladningsbar håndvarmer.

Håndleddsvarmer

Av og til trenger man ikke hansker, og det holder med noe enklere. Da kan en håndleddsvarmer passe bra. Ved utendørsaktiviteter hvor det ikke er alt for kaldt, og man trenger god bevegelse i fingrene, er håndleddsvarmere perfekte. Av og til kan det også være godt med litt ekstra varme på underarmene under jakken.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!