Fingerhansker

(216 varer)
Blank

Anbefalt

Velova
Long Gel Grip Blue/Grey
 

Bruker du lange dager på fjellet eller ute i kulden, har du sannsynligvis et stort behov av å holde deg varm og samtidig kunne være bevegelig. Hos oss finner du et stort utvalg av fingerhansker for dame, herre og barn for alle anledninger og aktiviteter. Alt fra halvfinger-hansker for sykling, til varme skihansker og hansker tilpassede andre spesialaktiviteter som for eksempel jakt. I sortimentet vårt finner du tynnere hansker i merinoull, varmere hansker i fleece og slitesterke hansker i skinn. Vi har fingerhansker fra varemerker som Hestra, Norröna og Swix.

Velg riktig materiale ut ifra aktivitet

Ditt valg av aktivitet kan være betydende for hvilken type hansker du bør skaffe til veie. Varme fingerhansker som er fôrede kan være gode under kalde dager, men om du er svært aktiv eller svetter mye, kan det være bedre med materialer som virkelig puster. Da unngår du kondens, og på denne måten unngår du å bli nedkjølt.

Er det skikkelig kaldt, er et godt tips å investere i et par tynne liners å ha under hanskene dine i merinoull og nylon. Når du bygger lag på lag holder fingrene seg varme lenger. Kommer du i kontakt med vann i løpet av turen, kan du investere i et par fleecehansker fra Black Diamond som utmerket kan brukes som de er, men også under et vanntett skall. Hos oss finner du hansker i blant annet skinn, fleece, softshell og en rekke andre materialer.

Behold hanskene i kulden når du bruker telefonen din

Et flertall av hanskene i sortimentet vårt er konstruerte for å kunne brukes på touchscreen. Når det er kaldt ute og telefonen ringer, slipper du at ta av deg hanskene for å svare! Smartere enn dette blir det ikke.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!