Gore-Tex Hansker

(10 varer)

Vi har alle opplevd følelsen av stivfrosne fingrer i skibakken, på skøytebanen eller vinterutflukten, og det finnes ingenting som kan forstyrre et eventyr mer enn kalde hender. Derfor er det viktig å investere i riktig produkt slik at du kan være utendørs så lenge du vil! Velg et par Gore-Tex-hansker fra varemerker som Hestra, Kombi og Salomon for å holde varmen.

Unngå bløte og kalde hender

Det som er fantastisk med Gore-Tex er at materialet er vannavstøtende samtidig som det puster. Hvis du utfører en fysisk aktivitet hvor hendene blir varme og hanskene ikke puster samtidig som de blir bløte av snø, er regnestykket ikke vanskelig å regne ut. Du blir nedkjølt av din egen fukt innenfra samtidig som du blir bløt fra fukt utenfra. Med et par Gore-Tex-hansker er dette problemet blott borte. Ettersom Gore-Tex-hansker puster, kan all din varme transporteres ut gjennom fibrene samtidig som hansken takler ytre væske og forblir tørr.

Gore-Tex-hansker for hele familien

Hos Outnorth finner du hansker i Gore-Tex for hele familien. Du kan velge blant klassiske modeller og farger fra velkjente varemerker. Tenk over eventyrene dine og velg en Gore-Tex-hanske som passer aktiviteten. Hvis det er veldig kjølig, er en vott å foretrekke. Vil du ha bedre bevegelse i hendene kan du velge en fingerhanske. Uansett hva du søker, håper vi at du finner det her. Hos Outnorth samler vi de produktene som er viktige å ha for aktive frilufteventyr. Vil du komplettere dine Gore-Tex-hansker med jakke og bukse i samme materiale, lar dette seg enkelt gjøre. Ta en kikk på sortimentet vårt av friluftsutstyr og finn dine favoritter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!