Gjør outdoor-garderoben komplett - 15% rabatt på utvalgte merker!*    Angi koden: BRANDS

Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Vi har alle opplevd følelsen av stivfrosne fingrer i skibakken, på skøytebanen eller vinterutflukten, og det finnes ingenting som kan forstyrre et eventyr mer enn kalde hender. Derfor er det viktig å investere i riktig produkt slik at du kan være utendørs så lenge du vil! Velg et par Gore-Tex-hansker fra varemerker som Hestra, Kombi og Salomon for å holde varmen.

Unngå bløte og kalde hender

Det som er fantastisk med Gore-Tex er at materialet er vannavstøtende samtidig som det puster. Hvis du utfører en fysisk aktivitet hvor hendene blir varme og hanskene ikke puster samtidig som de blir bløte av snø, er regnestykket ikke vanskelig å regne ut. Du blir nedkjølt av din egen fukt innenfra samtidig som du blir bløt fra fukt utenfra. Med et par Gore-Tex-hansker er dette problemet blott borte. Ettersom Gore-Tex-hansker puster, kan all din varme transporteres ut gjennom fibrene samtidig som hansken takler ytre væske og forblir tørr.

Gore-Tex-hansker for hele familien

Hos Outnorth finner du hansker i Gore-Tex for hele familien. Du kan velge blant klassiske modeller og farger fra velkjente varemerker. Tenk over eventyrene dine og velg en Gore-Tex-hanske som passer aktiviteten. Hvis det er veldig kjølig, er en vott å foretrekke. Vil du ha bedre bevegelse i hendene kan du velge en fingerhanske. Uansett hva du søker, håper vi at du finner det her. Hos Outnorth samler vi de produktene som er viktige å ha for aktive frilufteventyr. Vil du komplettere dine Gore-Tex-hansker med jakke og bukse i samme materiale, lar dette seg enkelt gjøre. Ta en kikk på sortimentet vårt av friluftsutstyr og finn dine favoritter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!