Håndleddsvarmere

(18 varer)

Håndleddvarmere har flere funksjoner. Naturligvis holder de deg varm på håndleddene, men de kan også holde deg relativt varm på hendene og underarmene samtidig som du har fingrene frie. Dette gjør håndleddvarmere perfekte for aktiviteter som klatring og sykling, men kanskje ikke helt optimale på en kald vinterdag ute i naturen.

Håndleddvarmere fyller en viktig funksjon, men har også de siste årene blitt en vanlig mote-accessoir som brukes fordi det er stilige. Mange bruker disse også for å holde varmen uten å måtte bruke votter eller hansker de dagene kulden ikke er så påtagelig. Håndleddvarmerne som du finner på Outnorth er rettet mot en mer aktiv livsstil, men det fungerer selvsagt like godt uansett formål.

Om du bruker hullene for tommelen som finnes i flere av håndleddvarmerne, fungerer de som en halvhanske. Om du velger en størrelse større enn du trenger, kan mange modeller også fungere godt som albuebeskyttelse.

Power Houdi

Flere av håndleddvarmerne våre finnes i Power Houdi-materiale. Power Houdi er en klassiker fra Houdini, som sies å være så deilig at det nesten er vanedannende. Materialet er slitesterkt og elastisk, noe som gjør at det sitter godt og er svært behagelige. Det isolerer den naturlige varmen din, gir en god komfort nærmest huden og fungerer fuktregulerende slik at du holder deg varm og tørr over lengre tid.

Godt for deg med stive håndledd

Mange har problemer med stive håndledd av forskjellige grunner. Mye tid foran dataen kan være årsaken like mye som slitasje eller medisinske grunner. Å holde seg varm på leddene kan være svært viktig.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!