Innerhansker

(13 varer)

Under kalde dager med varierende vær, finnes det mange fordeler med å ha flere lag som lett kan tas av når været slår om og blir varmere. Et par innerhansker under varmere hansker om vinteren er også en fordel når du trenger å bruke finmotorikken, men allikevel ikke ønsker å ha helt bare hender. Med et par innerhansker kan du snøre skoene eller sette opp telt uten å bli altfor nedkjølt. Hos oss finner du innerhansker fra blant annet Hestra, Urberg og Icebreaker.

Slipp kalde hender når du må bruke telefonen

Selv under de kaldeste dagene kan telefonen trenges. Å slippe å ta av seg og bli kald på hendene er en luksus å investere i, og verdt hver eneste krone. Blir du for kald på fingrene, er det en del telefonskjermer som ikke fungerer, derfor er det en vel verdt investering med et par hansker som fungerer når du må bruke telefonen din.

Doble lager gir mer varme

Om du fryser lett, er det akkurat som med hode og føtter: Det er viktig å holde hendene varme. En innerhanske under de vanlige vottene eller hanskene dine danner et lag av luft som gir ekstra varme.

Om du lett blir kald og befinner deg i kalde temperaturer, men samtidig kommer til å være aktiv, er det viktig at innerhanskene dine har gode pusteegenskaper. Ettersom innerhansken er det plagget du har nærmest huden, er det også der det blir fuktig om du begynner å svette. Om hanskene dine ikke puster, kan du derfor lett bli nedkjølt. Med en hanske av ull får du en fortsatt varmende funksjon selv om du blir våt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!