Jakthansker

(43 varer)

Hos Outnorth finner du et stort utvalg av jakthansker med en rekke forskjellige egenskaper. Smidighet, føyelig og god funksjonalitet er i de fleste tilfeller av aller høyeste prioritet ved jakt. Spesiallagede hansker er derfor et must, ikke minst de dagene da temperaturen er lav, men også for å øke grep og gi maksimal komfort ved lange økter.

Ettersom jakt oftest foregår under høst og vinter, er gode jakthansker en forutsetning for deg som jakter. Vi har varme hansker for vinterhalvåret så vel som litt enklere modeller som passer godt når temperaturen blir varmere. Uansett hva du trenger, vil vi forsyne deg med riktig type produkt tilpasset dine forutsetninger.

God fingerfølelse

Flere modeller har en funksjon hvor man bretter bort deler av hansken for å få fram avtrykker-fingeren når det virkelig gjelder. På denne måten holder du hendene varme selv når du ikke jakter aktivt. Det å slippe kalde og stive fingrer kan være minst like viktig som å ikke ha for klumpete hansker som ikke er beregnet til jakt.

Med eller uten fôr

Alle hansker er ikke-fôrede fra begynnelsen, men man kan kjøpe passende fôr. Med et tilhørende fôr kan du tilpasse hansken til temperatur og sesong. Om hanskene du kjøper er fôrede eller ikke, og om hvilken type fôr som brukes, finner du ved å klikke deg videre på respektive hanske. Om du ønsker hjelp fra oss, ta kontakt via kundeservice, så hjelper vi deg med å finne riktig fôr til hansken din.

Om du er ute i skikkelig kalde temperaturer, kan du kjøpe innerhansker eller liner som du bruker under en større mer romslig hanske. Lag-på-lag er en vel utprøvd teknikk som fungerer godt for å holde deg varm.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!