Løpehansker

(35 varer)

Du trenger ikke legge løpingen på hylla selv om vinden hviner og temperaturen synker. Å kunne fortsette å løpe til tross for væromslag er en frihet for løpefantaster, og noe du med riktig utstyr kan fortsette å nyte.

Hos oss på Outnorth finner du gode løpehansker for alle anledninger. Vi har lette og tynne hansker for best mulig komfort og minst mulig motstand. For bløte turer og regnfulle dager finnes det vanntette hansker, og vi har også varme hansker for lavere temperaturer.

Løpehansker med flere bruksområder

De løpehanskene som vi selger har ofte flere bruksområder. Foruten det mest åpenbare, å bruke de til løping når det begynner bli kjølig ute, passer de i mange tilfeller også godt til for eksempel rulleski og langrenn.

Om du skaffer deg hansker til løping er kanskje en av de viktigeste funksjonene at de er så lette som mulig, slik at hanskene føles som en ressurs og ikke en byrde når du er ute og springer. Tenk over hvilke behov du har og hvilket formål du skal bruke løpehanskene til, slik at du velger riktig modell for dine behov og ønsker.

Funksjonalitet er viktig

Springer du langt eller mye, svetter du sannsynligvis på hendene, og du kan ha stor glede av et par hansker med gode pusteegenskaper. Bruker du hanskene til skigåing er det ekstra viktig at de kan justeres ved håndleddene med for eksempel borrelås, slik at justeringen av skistaver ikke blir til et unødvendig slitsom moment.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!