Skihansker

(434 varer)

Som hånd i skihanske

Skiturene ut i naturen er fantastisk, og vi i Norge er så heldige som har muligheten til å reise korte avstander for å finne gode skiløyper og skibakker. Og som vi alltid sier her i Norge, så finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær - og det kan fort være nettopp det som gjør en skitur fantastisk eller skikkelig dårlig. Her på denne siden har vi et stort utvalg av skihansker og skivotter, sånn at du enkelt skal kunne finne skihanskene som passer deg og ditt behov aller best.

Vi tror på at de rette klærne og turutstyret gjør at turene i naturen blir til en lek, sånn at du alltid kan glede deg over å være utendørs - uansett vær. Sjekk ut vårt utvalg av skihansker på denne siden, og finn det rette skiutstyret for deg.

Hva slags skihansker finnes der ute?

Det å velge skihansker kan for mange føles som en liten ting, men når man står der å skal velge, så blir man lett litt overveldet av det store utvalget der ute. For hva slags skihansker finnes det? Hva er forskjellen? Og hvilke passer aller best for meg?

På denne siden kan du finne et stort utvalg av både skihansker og skivotter. Skivotter er enda varmere enn hanskene, da du får samlet fingrene og kroppsvarmen din hjelper med å holde på varmen. Men det finnes også mange varme skihansker. Her finner du nemlig:

Med andre ord har vi et stort utvalg av ulike typer skihansker. Til langrennsturene er det for eksempel praktisk med et par lette skihansker som sitter godt på hendene, sånn at de ikke blir i veien for staver og raske bevegelser. Skal du stå på alpin eller snowboard kan det være mest behagelig med noen litt tykkere skihansker eller skivotter.

Hvordan finne rette størrelse på skihanskene?

Vi er alle sammen forskjellige, også hendene våre. Noen har større hender enn andre, og det er derfor noen tanker man bør gjøre seg i forhold til valg av skihansker. På skihanskene på denne siden vil du ha mulighet til å velge størrelse, men hvordan størrelsen er utregnet kan være litt forskjellig.

Sjekk ut vår størrelsesguide på produktene våre for å finne rette størrelse. Ha et målebånd klart, sånn at du kan måle lengden på hender og omkretsen på håndflatene. En skihanske skal dessuten ikke sitte for stramt, da det vil gjøre at du fryser lettere - og på den andre siden så vil en for stor skihanske være i veien. Velg derfor en skihanske som sitter godt på hånden, men som samtidig gir deg luft til å bevege på hånden på en behagelig måte, og som dekker over håndleddene dine.

Finn din skihanske og alt annet av turutstyr på Outnorth i dag.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!