Sykkelhansker

(7 varer)

Er du en av dem som sykler til jobben i regn og skur, til tross for værtype og årstid? Om du ikke allerede eier et par sykkelhansker, kommer de definitivt til å gjøre sykkelturen din betydelig mer bekvem. Hos oss finner du sykkelhansker fra blant annet POC, Craft og Hestra.

Det er kanskje åpenbart for deg som bruker sykkelen til trim eller sport å bruke sykkelhansker, men det kan også være en ordentlig flott accessoir for deg som skal på sykkelferie. Lange strekninger eller flere dagers sykling kan bli betydelig mer behagelig og mer utholdelig med riktig utstyr, ikke minst et par sykkelhansker.

Støtdempende gelputer for bedre komfort

For deg som sykler mye, over lange strekninger eller i terreng, er sykkelhansker med støtdempende gelputer et utmerket komplement til det øvrige sykkelutstyret ditt. Den støtdempende funksjonen minsker slitasje på hender og armer, noe som gjør sykling i hardere terreng mer utholdelig. For deg som sykler downhill er skikkelige hansker et must. Med riktig utstyr blir de tøffe eventyrene anstrengende av riktige grunner, og kun når du selv vil at de skal være det.

Hansker for forskjellige årstider og vær

For regnfulle sykkelturer er det utmerket med vanntette hansker, noe som er en egenskap som går igjen hos flere av de sykkelhanskene som vi selger. I mange tilfeller er de dessuten laget av materialer som puster godt til tross for at de er helt vanntette.

Under kalde forhold er en varmere hanske å foretrekke. Under sommerens varme måneder eller om du er en aktiv syklist som svetter mye, er det best å bruke sykkelhansker som puster, for eksempel hansker laget av pusteaktiv Mesh.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!