Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

For deg som er ute i naturen i annet vær enn strålende solskinn, er et par gode vanntette hansker en god investering før du begir deg ut på bløte utflukter. Når du ikke trenger å uroe deg for å bli våt, kan du konsentrere deg om hva som er viktig – selve opplevelsen og hvor du skal.

Vanntette hansker kan fås spesiallagde for blant annet sykling, seiling, fjellturer og fiske, men mange av disse hanskene kan også brukes til mer allsidige aktiviteter når været krever det.

Vannavvisende og vannavstøtende material

Vannavstøtende, vannavisende eller vanntett kan høres likt ut, men forskjellen kan bli stor når skuren kommer, eller om du skulle miste hanskene i sjøen. Vannavvisende eller vannavstøtende materialer har den egenskapen at de støter bort vann, og klarer midlertidige skurer i de fleste tilfeller. Når det kommer til ordentlige regnskurer blir du derimot våt ganske kjapt til tross for et vannavvisende materiale, selv om kvaliteten og forskjellen på ulike hansker fra forskjellige varemerker varierer mye.

Vanntette materialer

Et helt vanntett materiale holder deg tørr uansett mengde vann, så lenge plagget er helt og sitter ordentlig. Har du derimot behov for et materiale med gode pusteegenskaper, bør du tenke på å heller skaffe et sterkt vannavvisende materiale.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!