Votter

(193 varer)

På skikkelig kalde dager finnes det ikke mye som slår et par ordentlig varme tommelhansker. Følelsen av å bruke et par varme hansker er ikke langt fra følelsen av å koke en varm kopp kaffe på fjellet etter en lang ski- eller fjelltur.

Votter for barn

Ingen foreldre vil se barna sine fryse. Et par gode hansker som holder deg varm og tørr, øker muligheten for en glad utflukt også for de aller minste. Foruten et stort utvalg av tommelhansker for voksne, har vi også en rekke for barn fra null år og oppover.

Når barna blir litt større og dermed mer aktive, kan man ikke undervurdere vekten av at klærne holder seg varme og tørre, først og fremst også at klærne sitter godt og komfortabelt. Tommelhansker som kan snøres ordentlig rundt håndleddene gjør eventyret til en lek som slipper å ende med frosne hender eller snø på innsiden av hansken. Et godt tips er å velge en størrelse større slik at det finnes plass til en innerhanske for å gi den beste mulige varmen til barnet ditt, men også til deg selv.

Kompletter med et par innerhansker for ekstra varme

Kjøp et par innerhansker til å ha innenfor tommelhanskene slik at du enkelt kan ta av deg vottene når du har behov for å være mer fingerferdig. En innerhanske under de vanlige vottene eller hanskene skaper dessuten et lag av luft som gir ekstra varme. Da slipper du å fryse og kan fortsatt ha en varm og herlig dag ute i naturen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!