Jakker & Vester

(3682 varer)

Vi vet hvor viktig det er med riktig ytterplagg når man går ut i naturen. Derfor har vi samlet et stort utvalg av jakker som egner seg både til hverdagsbruk og til et aktivt friluftsliv. Her finner du mange velkjente merker som profilerer seg innen sports- og friluftsklær.

Å beholde varmen er en av de viktigste egenskapene ved klær som brukes til sport, friluftsliv og andre krevende aktiviteter. For at du ikke skal kjøles ned av svette, trenger du en jakke som lar kroppen puste. Derfor skal den slippe gjennom fukt i form av vanndamp, uten å slippe inn vanndråper. Samtidig må den være tilstrekkelig tett for å tåle vind og kulde. Den perfekte jakken er tilpasset den situasjonen du skal bruke den i, uansett om det er på det kalde fjellet eller i nærheten av en myr der det kryr av mygg.

Jakker i ur og skog

Det nordiske klimaet er krevende, spesielt når det kommer til ytterplagg. Vinteren er kald og lang, og sommeren er ofte regnfull. En god jakke skal være vindtett og stå imot regn samtidig som den gir god bevegelsesfrihet. For lange turer og til vintersport har vi mange jakker som er høyteknologisk utformet. Med smarte løsninger og en effektiv membran kan man holde seg varm selv under skikkelig tøffe forhold. En enklere jakke med færre detaljer kan passe for en kortere tur i naturen, og fungerer også ofte godt til hverdagsbruk.

Kjøp jakker online

Vi har plukket frem en rekke gode jakker for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å handle online. Vi har jakker for herrer, damer og i juniorstørrelser. Selvsagt finner du også ytterplagg for de aller minste. Det skal være lett å finne en god jakke, uansett alder og størrelse. Følg størrelsesguiden og plaggenes anvisninger for å finne det beste alternativet for akkurat deg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!