Anorakker

(110 varer)

Anorakken er en ordentlig klassiker som aldri går ut på dato. Den er ikke bare stilig, men funksjonelt er den svært allsidig og fungerer til en rekke forskjellige aktiviteter. En klassisk anorakk kjennetegnes av at glidelåsen sjeldent går lenger enn til brystet, en stor brystlomme foran samt en hette som beskytter ansiktet mot vind og kulde.

Hos oss finner du stilige og funksjonelle anorakker fra blant annet Norröna, Fjällräven og Bergans som finnes i dame- og herrestørrelser.

Anorakk er britisk slang for en person med en veldig spesifikk særinteresse, for eksempel en person som er svært interessert i friluftsliv, men du trenger ikke å være friluftinteressert for å bruke en anorakk. Den er en anvendelig klassiker også for deg som vil være funksjonell i hverdagen.

Vår- og høstjakke

Å ta frem anorakken fra garderoben er et tydelig tegn på at våren er på vei, samt etter sommeren når vi tar den fram for å beskytte oss mot kjølige høstvinder. Med den store hetten blir anorakken en elsket følgesvenn under vindfulle høst- og vårdager.

En allsidig klassiker

Anorakken passer godt til en rekke forskjellige anledninger. Flere av de anorakkene vi selger, passer godt til skigåing, klatring, fjellturer og andre frilufteventyr hvor vinden kan blåse skikkelig, men allikevel uten ordentlig kulde. Når det blir kaldere, fungerer anorakken godt over flere lag med varmere klær, ettersom den generelt er et luftig plagg.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!