Gore-Tex Jakker

(1 varer)

Plagg laget av Gore-Tex kan bli din redning i nøden når været uventet skifter. Hvis du liker å bruke mange timer utendørs i varierende vær, skal du velge en jakke i Gore-Tex. Gore-Tex er et fantastisk materiale som er vanntett på utsiden og som har pusteevne, noe som gjør at du ikke blir kald og svett på innsiden. Hos Outnorth finnes et nøye utvalgt sortiment av Gore-Tex-jakker fra varemerker som Halgöfs, Norröna og Arc’teryx.

Tørr og varm med Gore-Tex

Før du handler bør du tenke over hvilke forhold du skal bruke jakken i og hvilke funksjoner som er viktige for deg. Her finner du Gore-Tex-jakker i ulike farger og design, alt etter smak og behag. Det unike med jakker i Gore-Tex er at du kan oppholde deg utendørs i kaldt og bløtt vær, gå raskt og svette, men takket være jakkens funksjon unngår du å bli nedkjølt. Varmen fra kroppen din ventileres ut samtidig som jakken motstår regnet utenpå. Galon, som er et populært materiale når det kommer til regnklær, puster ikke, noe som betyr at hvis du blir varm og fuktig under galonen ender du opp med en nedkjølt og kald overkropp. Unngå dette problemet med Gore-Tex!

Velg din favoritt

Hos Outnorth finner du Gore-Tex-jakker med smarte lommer og vanntette glidelåser i herlige farger. Er du en skientusiast, så finnes det jakker i sortimentet med innsydd lomme for heiskort og smarte funksjoner som underletter en dag i skibakken. La hele familien velge sin favoritt, så er dere alle sikret en dag på fjellet!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!