Høstjakker

(78 varer)

Når luften begynner å bli kald og utendørsaktiviteten minsker, trenger du en høstjakke. En isolert høstjakke er konstruert for å holde kroppsvarmen nærme huden som en buffer mellom deg og den kalde luften. Når du skal velge, er det noen viktige faktorer å tenke på:

Denne artikkelen kommer til å hjelpe deg med å finne en høstjakke for nettopp dine behov.

Høstjakkers isolering

Dun: Naturens beste isolator, mest varme til lav vekt og volum. Pass på at dunet ikke blir bløtt.

Syntetiske materialer: Vannavvisende og hurtigtørkende fibrer som er konstruerte for å holde lav vekt og høy varme. Syntetiske materialer har blitt bedre og bedre for hver nye generasjon av produkter.

Fleece: Best til kjølige forhold. Fleece brukes oftest som et mellomlag (det varmende laget) under en vind- og vanntett jakke.

Vanntette høstjakker

Med våre nordiske høststormer trenger du sannsynligvis en høstjakke som er vanntett eller i det minste vannavvisende, spesielt om du har en dunjakke som er følsom for fukt. Forskjellige produsenter bruker forskjellige materialer for å holde fukten ute, men blant de mest kjente jakkene finner du Gore Tex og Fjällrävens G-1000. Forskjellige materialer har forskjellige egenskaper, men det finnes noe for alle. Her hos Outnorth finner du et stort utvalg av høstjakker for alle behov fra produsenter som Didriksons, Bergans og Fjällräven.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!