Jaktjakker

(162 varer)

Som med annet jaktutstyr, er egenskapene til en jakke som er beregnet til jakt minst like viktig som annet utstyr. Her hos Outnorth finner du et utvalg av jakker som gjør deg godt forberedt til jaktsesongen uansett om du ønsker en varm jakke til vinterjakt, en tynn og smidig til den varmere delen av året eller en ekstra stille jakke til anledningene som krever det. Vi har funksjonelle jaktjakker for dame og herre fra blant annet Norröna, Bergans og Fjällräven.

Forskjellen mellom jaktjakke og en vanlig friluftjakke

Jaktjakker er generelt kraftigere enn vanlige friluftklær, noe som passer godt ettersom en stor del av jakten foregår under høst- og vintermåneder da temperaturen er lavere. Mange jaktjakker er laget i et stille materiale og av Gore-Tex eller et annet vannavvisende materiale. Spesialtilpassede funksjoner som lommer med hull for antenne tilpasset jaktradio og utgang for øretelefoner er eksempel på smarte spesialfunksjoner hos en del jaktjakker i sortimentet vårt.

Stille og smidig jakke for deg som må være bevegelig

Om du beveger deg når du jakter er smidighet like viktig som at klærne dine er stille og ikke lager unødvendig mye lyd når du beveger deg. Disse egenskapene finner du på flere av modellene som vi selger. Jakter du når det er skikkelig kaldt kan en vinterfôret jaktjakke være et bedre valg. Naturligvis fungerer jaktjakkene som vi selger til fjellturer eller andre friluftsaktiviteter også.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!