Skalljakker

(465 varer)

Skalljakkens funksjon er å beskytte deg fra vind, vann og ytre slitasje. Skalljakken skal også integrere med de øvrige kleslagrene gjennom å slippe ut fuktighet. Nesten alle skalljakker er i dag laget av et funksjonsmateriale, som oftest en membran som for eksempel Gore-Tex eller en form for laminering.

En skalljakke med membran kan være en såkalt 2-lags-, 3-lags- eller 2,5-lagsmembranjakke. I en 2-lagsjakke finnes det et løst hengende innerstoff som beskytter membranen mot slitasje innenfra. I en 3-lagsjakke sitter innerstoffet sammen med membranen og ytterstoffet. 2,5-lagsjakken har en nettlignende beskyttelse som sitter fast på innsiden av membranen.

En skalljakke for alle årstider

En skalljakke fungerer godt året rundt takket være dens unike egenskaper som beskytter mot både vind og regn. Om man er en person som befinner seg mye utendørs, er det perfekt å skaffe til veie en god allround-jakke i form av en skalljakke. Denne kan du ha glede av året rundt. Det eneste du trenger å tenke på er at du kan variere hvilket type plagg du velger å bruke under jakken for å holde varmen. Under sommerhalvåret kan du bruke skalljakken som den er, men når det begynner å bli høst og litt kaldere ute, kan du bruke en tykkere genser under.

Bestill skalljakken din på nett

I utvalget vårt finner du skalljakker for dame, herre, menn og barn i en rekke forskjellige farger og størrelser fra populære produsenter som for eksempel The North Face, Jack Wolfskin, Haglöfs og Peak Performance. Egner man seg til en spesiell sport, finnes det naturligvis skalljakker som er utviklet for å passe ekstra godt til alt fra klatrere, skiturgåere og syklister, til fjellfolk, løpere og snowboard-kjørere.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!