Skijakker

(19 varer)

Uansett om du er skigåer eller snowboardkjører, er nøkkelen til en vellykket dag i bakken er å velge riktig skijakke. Det finnes flere faktorer som du trenger å tenke på når man vurderer å kjøper en skijakke.

Dette kommer til å hjelpe deg med å bestemme hvor vanntett og hvor ventilert skijakken din bør være. Det finnes en rekke ulike stiler å velge mellom, så du kommer sikkert til å finne en modell som passer akkurat deg.

Vanntett eller vannavvisende skijakke

En vannavvisende skijakke er behandlet med en vannavvisende overflate som gjør at regn og vann triller bort fra overflaten. Skijakken kommer til å beskytte deg i lett snøfall, men passer ikke til kraftig regn eller snøstormer. Om været er bra, holder det med en vannavvisende skijakke. Det er også litt billigere alternativ når man kjøper skiklær for en hel familie.

Materialer som puster

Hvorfor er det viktig at skijakken puster? Selv om det ikke er en ren nødvendighet at skijakken puster, tillater en ventilerende jakke at svette ventileres bort. For aktive ski- og snowboardkjører kan dette være viktig. Når du anstrenger deg, taper du væske gjennom svette. Om fukten ikke kommer ut fra klærne dine, kommer du raskt til å bli kald og fuktig når du slutter å være aktiv. Pusteegenskapene hos en jakke kan også gjøres enklere med ventilasjonsglidelåser, vanligvis under armer hvor man vanligvis svetter mest, og nettfôr.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!