Softshelljakker

(71 varer)

Softshelljakken gir deg komfort på tur

Ser du etter en ny jakke som du kan bruke utendørs i naturen? Da kan det være at softshelljakken er det rette valget for deg. Her finner du nemlig den perfekte balansen mellom det å ha det komfortabelt, men samtidig at jakken din har en god nytte på tur.

Vi hos Outnorth.no tar turklær og turutstyr på alvor, og derfor kan du finne akkurat det du trenger til dine utendørsaktiviteter her hos oss. Vi har et stort utvalg av jakker til tur og hverdag, og på denne siden kan du finne et stort utvalg av praktiske, flotte og komfortable softshelljakker til både dame, herre og barn - ja hele familien. Kjøp din nye favorittjakke her hos oss, og ha stor glede av høy kvalitet når du beveger deg utendørs.

Hva er egentlig en softshelljakke?

Det er veldig lett å bli forvirret av alle begreper og navn på ulike friluftsklær som finnes på markedet. Skalljakker og softshell for eksempel - noen tror det er det samme, men det er det altså ikke. Softshell er en betegnelse på det materialet som softshelljakkene her på denne siden er laget av.

Kort fortalt er en softshelljakke en ytterjakke som er laget av et materiale som puster og som er svært lett og komfortabelt å bevege seg i. Materialet er til en viss grad beskyttende overfor vind og vær, men lar samtidig muligheten til bevegelse være i fokus.

Når skal jeg velge en softshelljakke?

En ting mange av våre kunder er hva slags jakke de bør velge når de skal oppholde seg mye ute eller ut på tur. Det er vanlig å snakke om fire forskjellige typer jakker:

En softshelljakke er pustende og myk i materialet, noe som gjør at du enkelt kan bevege deg, og den lar huden puste. Den er noe vind- og vannavstøtende, men ikke veldig. Softshelljakken egner seg derfor best på vår, sommer og høst, og kan fint gjøres varm ved å ha lag med ullundertøy og klær under.

En skalljakke er mellomtingen mellom en softshelljakke og regnjakke. Skalljakken er noe mer vind- og vanntett, men ikke like myk i materialet som softshelljakken. Regnjakken skal derimot brukes når du er avhengig av at jakken er helt vanntett, men til gjengjeld puster ikke materialet særlig bra.

Skal du ut i den kaldeste vinterkulden er det med både softshelljakker og skalljakker svært viktig å kle seg godt i lag under jakken, eller eventuelt ha en vinterjakke. En vinterjakke er dog ikke like bevegelig som en softshelljakke.

Kjøp din softshelljakke og andre turklær på Outnorth.no

Med andre ord er softshelljakken en perfekt makker på tur i vanlig vær, når du ønsker å kunne bevege deg godt, men samtidig være noe beskyttet mot vind- og vær. Her på denne siden kan du finne et stort utvalg av softshelljakker til hele familien, og her finner du softshelljakker fra en rekke merkevarer og i ulike prisklasser.

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær - men ved hjelp av oss i Outnorth.no vil du være ekstra godt forberedt til å ha det beste turutstyret og turklærne som gjør friluftslivet til en fornøyelse, uansett vær.

Sjekk ut vårt utvalg i av softshelljakker allerede i dag. Og trenger du noen gode bukser å bevege deg i på tur også? Ikke glem å finne den perfekte softshellbuksen til fjellturen her hos oss.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!