Løpejakker

(148 varer)

Løping gjør seg aller best utendørs og gir mer enn bare god mosjon. Det er mange løpefantaster som foretrekker frisk luft og å oppdage naturen langs veien istedenfor for å høre på lyden fra tredemøllen på et treningsstudio. Hos oss finner du løpejakker til både vårløp og til deg som gjerne trener ute uansett vær.

Viktig å tenke på når du velger jakke for løping

Pass på å skaffe en løpejakke med god passform slik at den ikke flagrer i vinden, for med en kroppsnær jakke kan du fly frem i løypa uten at vinden hindrer deg. Om du vet at du kommer til å dra ut til tross for regn og ruskevær, kan det være en god idé å kjøpe en vannavvisende eller vanntett jakke. Tenk i så fall på at pusteegenskapene hos en helt vanntett jakke ofte ikke er like gode som hos en såkalt vannavvisende jakke.

Løpejakke avhengig av sesong

Selv om du tilhører de som ikke vegrer seg for en lang løpetur til tross for at det blåser eller regner, setter du sikkert pris på fordelen med å holde deg varm og tørr under løpeturen. En jakke som tåler regn og rusk i kombinasjon med god ventilasjon og pusteegenskaper, kan sikkert bli din beste venn. Tilhører du de skikkelige våghalsene som springer om vinteren, kan du kombinere en varmere jakke med et par brodder slik at du ikke sklir på isen.

Kalde sommermorgener kan raskt slå om til varm sommer i løpet av en joggetur. Til dette finnes smarte løpejakker med avtakbare armer for å raskt og enkelt kunne gjøre jakken om til en vest.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!