Vårjakker

(105 varer)

Det finnes ingen bedre følelse enn å ta frem en tynnere jakke når våren endelig er tilbake. Eller enda bedre – å kjøpe en splitter ny vårjakke. Et sikrere vårtegn skal du nok lete lenge etter!

Uansett om du leter etter noe stilig for å spe på vårfølelsen, eller noe funksjonelt for kommende utendørsaktiviteter, har vi et stort utvalg av vårjakker hos oss hos Outnorth. Vi har vårjakker for dame, herre og barn samt fra en rekke forskjellige produsenter som Fjällräven, Norröna, Didriksons og Haglöfs, i tillegg til mange fler. Med en vårjakke av god kvalitet har du et godt plagg for flere år fremover, og det er bare å glede seg til telen forsvinner fra bakken og jakken kan tas frem igjen.

Anorakken – en klassisk vårjakke som ikke går av moten

Å hente frem anorakken fra garderoben er et skikkelig vårtegn. Anorakken passer godt til mange aktiviteter, men er også et smart og klassisk plagg i hverdagen. Flere av anorakkene som vi selger er utmerkede til en rekke fartsfylte aktiviteter som klatring, skigåing og turgåing. Anorakken er perfekt å ha over flere lag da den er luftig og romslig.

Vindtette vårjakker

Våren er sannsynligvis en av våre mest populære årstidene, og ønskes velkommen av de fleste. Men med den nye årstiden kommer også vårvindene, og da skapes behovet av en funksjonell vindtett jakke for de som ofte befinner seg ute. Med en vindtett jakke kan du møte både våren og været uten å fryse.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!