Vester

(133 varer)

Vi hos Outnorth anser at vesten er et undervurdert plagg som burde brukes mye mer. Vesten har mange fordeler sammenlignet med jakker.

Outnorth selger vester fra flere forskjellige produsenter som Fjällräven, Peak Performance og Woolpower.

Vedlikehold

En dunvest gir deg en ekstra varme når kulden kommer snikende. En dunvest fungerer perfekt under en skalljakke. Den fungerer like godt som et frittstående plagg som et ekstra varmende mellomlag.

Refleksvest

Uansett hvilken årstid det er, er en god refleksvest svært anvendelig både på en enkel tur som en løpetur. Når høsten kommer og mørket senker seg, er det ekstra viktig å passe på at man er synlig for trafikk. Å gjøre seg så synlig som mulig er en svært enkel og billig livsforsikring. Springer man eller går tur på en mørk vei i mørke klær, er det veldig vanskelig for biler å se en, spesielt om det kommer møtende trafikk som delvis "blinder" førerne. Lov oss at du ikke begir deg ut på løpetur uten en god refleksvest!Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!