Barn & Juniorluer

(129 varer)
Blank

Anbefalt

FÅK
Kids Knitted Beanie Set Grey
 

Luer tilhører den kategorien av klær hvor risikoen for at det klør og stikker er høyest. Noe som barn så vel som foreldre helst unngår for å beholde glade miner og ikke minst luen på hodet på ekstra kjølige dager.

Her finner du deilige luer som barna vil ha på seg

Sammen med sko og strømper er luen det klesplagget som vanligvis ryker først hvis det ikke blir likt av barna. Hvis du som forelder vil forsikre deg om at ditt barn holder seg varm og beholder luen på, også når du selv ikke er i nærheten, anbefaler vi deg å skaffe en ordentlig deilig lue. Hos Outnorth finner du varme og kule barneluer laget i deilige materialer som garantert blir populære, forblir på hodet og holder barnet ditt varmt hele dagen. Strikkede og heklede luer kan i blant avvises i troen om at de lettere klør eller stikker, men det avhenger veldig mye av valg av materiale snarere enn valg av metode ved produksjon. Mange heklede og strikkede luer er dessuten fleecefôrede på innsiden, hvilket gjør dem ekstra deilige og myke mot hodet og ørene.

Varm på både hode og hals

Det finnes delte meninger om hvor stor del av kroppsvarmen som faktisk mistes gjennom hodet, men vi er nesten alle enige om at vi generelt blir kaldere hvis vi ikke har lue på. Du har sikkert opplevd den ubehagelige følelsen når ørene har blitt for kalde ,og det er sikkert noe du vil at ditt barn skal slippe å føle. Men det er ikke bare under vinterhalvåret det er bra å beskytte kronen, det kan være minst like viktig når solen skinner sterkt for å unngå at barnet brenner seg på hodet eller får solstikk. Hos Outnorth finner du blant annet en ventilerende solhatt for å beskytte ditt barns hode fra solens stråler.

Når kulden kommer krypende er også halsen et utsatt område. Med en heldekkende balaclava holder du både hode og hals varmt. Da holder du kald luft og vind borte, som ellers lett smetter inn mellom glipper i skjerfet. Varme og deilige balaclavas finner du fra blant annet Didriksons og Woolpower.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!