Løpecaps & Luer

(123 varer)
Blank

Anbefalt

180 bpm
Running Windblocker Headband White
 

Når man springer eller sykler med hodeplagg, er det viktig at de sitter som de skal, og ikke flytter på seg. Man skal ikke trenge å bekymre seg for om løpecapsen eller luen glir ned i øynene eller detter av, det tar bort fokuset fra selve aktiviteten. En caps eller lue som er laget for løping er tilpasset for å sitte som den skal under riktige forhold. Den har også gode pustegenskaper som bidrar til at du slipper å bli kald når du svetter. Med en løpecaps eller lue er du godt forberedt for løpeturer når temperaturen synker.

Flere av de luene og capsene vi selger kan reguleres og passer både dame og herre uansett stort eller lite hode.

Løpeluer

Er du blant dem som ikke lar seg stoppe av kaldt vær, vet du sikkert at en lue kan være din beste venn på joggeturen. En tettsittende lue kan også være utmerket under sykkelhjelmen på kjøligere dager. For deg som seiler eller går på fjellturer, kan en tettsittende og vindtett lue gjøre aktiviteten til en flott opplevelse til tross for kulde og blest.

For deg som vil ha bart hode eller for eksempel løper med hestehale, finnes det forskjellige typer hårbånd eller balaclavaer som gode alternativ til løpeluen.

Løpecapser

En løpecaps er laget for å være komfortabel og ikke minst å sitte på plass på hodet til tross for full aktivitet. Med en caps for løping beskytter du også ansiktet mot både sol og regn. Er du en tidlig morgenløper, kan det være deilig å gjemme vekk morgenfrisyren i en stilig løpecaps!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!