Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Luer & Skjerf

(1389 varer)

Hos oss finner du et stort utvalg av luer og pannebånd for både eventyr og hverdag. Hvis du vil handle luer på nett vil du finne noe som passer deg her hos Outnorth. Uansett hvilken stil og design du liker, eller hvilke egenskaper du leter etter. Her finnes varmende luer og pannebånd for høstens vinder så vel som for den småkalde nordiske vinteren.

Fra enkle hverdagsluer til varme pelsluer

Hos oss finner du alt fra enklere beanies til skikkelig varme luer. Blant de større og varmere hodeplaggene finner du de med syntetisk pels og ørelapper som holder hodet varmt selv når kulden biter i på ordentlig. Disse pelsluene kommer blant annet fra merker som Fjällräven, Didriksons og Stetson.

Hvis du leter etter en lue eller et pannebånd for sportsaktiviteter, finnes det mange som har gode pusteevner ved høy aktivitet og som samtidig holder deg varm rundt ører og hode. Sportsluer for løping, sykling eller skigåing finner du fra blant annet Houdini, Buff, Craft og Lundhags.

Barne- og juniorluer

Selvfølgelig har vi også et stort utvalg av barne- og juniorluer . Disse kommer i størrelser fra 0-2 år, 3-4 år, 7-8 år og 9-10 år, samt en mengde one-size-luer.

Ved å skaffe gode og deilige luer til barna, kan du enklere forsikre deg om at de forblir på barnets hode. Blant utvalget vårt av barneluer finnes det masse varianter i deilige materialer som barna liker samtidig som de er funksjonelle og holder varmen tross kulde eller vind.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!