Regnbukser

(100 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Tarfala Pants Men Matte Black
 

Er du mye ute i regn- og ruskevær? Da kan det være smart å investere i ett par skikkelige komfortable regnbukser av høy kvalitet. Det er ingen grunn til å bli kald og våt unødvendig når vi på Outnorth har funnet frem et bredt utvalg av regnbukser fra en rekke populære merker som passer for alle. Du finner blant annet vanntette bukser fra Tenson, Haglöfs, The North Face, Marmot, Didriksson og Jack Wolfskin for å nevne noen av merkene som alle produserer superbra regnbukser du kan ha i mange år fremover.

Regnbukser for hele familien

I tillegg til å tilby regnbukser av høy kvalitet til både kvinner og menn, så har vi også slitesterke regnbukser for barn med tilhørende jakke som fungerer like bra i barnehagen som i skolegården, på bærplukk eller soppsanking i skogen, eller andre utendørsaktiviteter.
For deg som liker å skille deg litt ut så har vi en rekke regnbukser i morsomme farger, og for deg som ønsker en mer diskré stil så har vi selvfølgelig også regnbukser i mer subtile nyanser som for eksempel svart og grått.

Slutt på klamme regnbukser!

Mange av oss unngår gjerne å bruke regnbukser fordi vi har dårlig erfaring med at de ofte blir klamme og klistrer seg til bena når man beveger seg mye, som for eksempel hvis man sykler eller spaserer. Men dette har virkelig endret seg takket være at de fleste regnbuksene som produseres i dag kommer i materialer som reduserer kondens og istendenfor å bli klamme kjennes myke og behagelige mot huden - til og med når man svetter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!