Regnbukser

(8 varer)

Er du mye ute i regn- og ruskevær? Da kan det være smart å investere i ett par skikkelige komfortable regnbukser av høy kvalitet. Det er ingen grunn til å bli kald og våt unødvendig når vi på Outnorth har funnet frem et bredt utvalg av regnbukser fra en rekke populære merker som passer for alle. Du finner blant annet vanntette bukser fra Tenson, Haglöfs, The North Face, Marmot, Didriksson og Jack Wolfskin for å nevne noen av merkene som alle produserer superbra regnbukser du kan ha i mange år fremover.

Regnbukser for hele familien

I tillegg til å tilby regnbukser av høy kvalitet til både kvinner og menn, så har vi også slitesterke regnbukser for barn med tilhørende jakke som fungerer like bra i barnehagen som i skolegården, på bærplukk eller soppsanking i skogen, eller andre utendørsaktiviteter.
For deg som liker å skille deg litt ut så har vi en rekke regnbukser i morsomme farger, og for deg som ønsker en mer diskré stil så har vi selvfølgelig også regnbukser i mer subtile nyanser som for eksempel svart og grått.

Slutt på klamme regnbukser!

Mange av oss unngår gjerne å bruke regnbukser fordi vi har dårlig erfaring med at de ofte blir klamme og klistrer seg til bena når man beveger seg mye, som for eksempel hvis man sykler eller spaserer. Men dette har virkelig endret seg takket være at de fleste regnbuksene som produseres i dag kommer i materialer som reduserer kondens og istendenfor å bli klamme kjennes myke og behagelige mot huden - til og med når man svetter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!