Regnjakker

(336 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Tarfala Jacket Men Matte Black
 

Regnjakken er et plagg som aldri går av moten, takket være sin selvsagte funksjon. Om man ser på trender, regjerer regnjakken til og med ut ifra et moteperspektiv. I dag fungerer regnjakken like godt i byen som til friluftsliv, og ingen har lyst til å bli bløt når man ikke trenger det.Hos Outnorth finner du et stort utvalg av smarte, funksjonelle og stilige regnjakker for dame, herre og barn. Blant annet fra varemerker som Fjällräven, Bergans og The North Face.Vanntett regnjakke eller skalljakke


Jakker som puster er ikke alltid like gode til å motstå vann. Så om du vil holde deg ordentlig tørr når det regner, er en skikkelig, stilig og praktisk regnjakke en god investering. Om du beveger deg og svetter mye, spiller det imidlertid mindre rolle om hvor tørr du er på utsiden ettersom du raskt blir nedkjølt i en jakke som ikke puster. En god idé kan være å ta med seg en enklere, men vanntett jakke til å plukke frem når de store regnskurene kommer, som et komplement til en mer allsidig jakke som puster godt. For deg med høyere krav finnes det i dag jakker som holder ute vann, samtidig som med at de ventilerer svært godt.Regnjakker for bløte joggeturer


Om du liker å ta deg en joggetur uansett vær, er en funksjonell regnjakke tilpasset denne aktiviteten et must. Kjøp en vannavvisende jakke som puster, så holder du deg tørrere i løypa.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!