Regnkåper & Frakker

(60 varer)

Når det regner og blåser fra forskjellige retninger, er det ikke sikkert at en regnjakke som stopper under midjen holder deg tørr nok, spesielt om du heller ikke er kledd for å tåle regn. Med en skikkelig regnkåpe lar du ikke regnet stoppe deg, og du kan nyte av å være utendørs uansett vær.

Vi har flere forskjellige regnkåper å velge blant i ulike farger, og i sortimentet vårt finner du garantert favoritten din blant varemerker som Helly Hansen, Tretorn og Bergans.

Funksjonelt med regnkåpe

Det er smart og funksjonelt å bruke en regnkåpe, og alle kåper i Outnorths sortiment har en praktisk hette, noe som frigjør hendene dine fra paraplyen. Med en regnkåpe kan du bære poser, fiske, trille barnevogn, drikke kakao eller noe annet som krever frie hender. Befinner du deg utendørs og trenger å sette deg ned, er det praktisk med en lang kåpe som beskytter beina når du setter deg ned uten regnbukser.

Fôret regnkåpe holder deg varm og tørr

Med en fôret regnjakke holder du deg både varm og tørr, uten å måtte ha flere lag. Dette er perfekt om du raskt skal ut en tur, men vil slippe unna det verste uværet.

Vi har et nøye utvalgt sortiment av regnkåper og regnjakker, og vi er sikre på at du kommer til å finne favoritten din her hos Outnorth. Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, er du velkommen til å kontakte kundeservicen vår. Vi er tilgjengelige og svarer mer enn gjerne på spørsmålene dine.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!