Regnsett

(77 varer)

Hos oss hos Outnorth finner du regnklær for regn, ruskevær og uvær. Vi har regnklær fra varemerker som Didrikson, The North Face og Tenson. Det kan være praktisk med regnklær om du er ute på sjøen, på fjellet eller sykler hjem i ruskevær.

I utvalget vårt av regnklær finner du vanntette regnklær for dame, herre og barn i flere forskjellige farger og modeller. Vi har regnklær for hele familien og turen din er sikret selv om det regner. Det finnes ingen unnskyldninger for å ikke være utendørs. Om du ikke trenger hele settet med regnklær, fungerer hver enkelt del hver for seg. Vi har også unisex-modeller, noe som er ekstra praktisk om et par vil dele på å bruke regnklærne.

Regnklær for sykling

Hvilke regnklær som er best, avhenger selvsagt av aktivitet. Om det er bedre å være tørr under sykkelturen, fungerer det ofte med noe mer bevegelig og føyelig. Da utgår PVC, men det finnes mange andre typer jakker og bukser som både er kroppsnære og smidige, og som kan fungere som gode alternativ.

Regnponcho – et godt alternativ til regnklær

For deg som går turer er det viktig at klærne puster ordentlig. Et godt alternativ å ha med seg på turen er en skikkelig regnponcho som beskytter både deg selv og ryggsekken når regnet kommer. Kompletter gjerne med et par vanntette bukser om du ønsker mer beskyttelse for beina. Uansett hvilket utstyr du velger, kommer du til å kunne nyte utendørsaktiviteter til tross for at været ikke tillater det. Det er hva vi kaller frihet!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!