Regntøy

(591 varer)
Blank

Anbefalt

Urberg
Tarfala Pants Women Matte Black
 
Blank

Anbefalt

Urberg
Tarfala Set Women
 

Regn og ruskevær bør aldri hindre deg fra å gjøre det du vil. Derfor har vi et stort utvalg av regntøy for både kvinner, menn og barn, slik at du kan fortsette å være aktiv utendørs uten å bli kald og våt. Det er en selvfølge for oss at hvert eneste regntøyplagg skal ha høy funksjonalitet og ventilasjon, men de skal i tillegg se bra ut slik at du kan bære dem med stolthet uansett anledning eller aktivitet, også til hverdags.

Kvalitetsregntøy som puster

I vårt utvalg av regntøy finner du klær fra flere velkjente merker som blant annet The North Face, Didriksson, Marmot og Urberg. Felles for disse merkene er at de har utviklet klær som motstår regn på et utmerket måte takket være en vannavstøtende overflate. I tillegg holder de deg varm og tørr siden de er laget av et pustende materiale som transporterer eventuell fuktighet bort fra kroppen din. Klærne står også imot kalde og kjølige vindkast som vanligvis lett trenger igjennom yttertøyet og gjør at du begynner å fryse.

Regntøy for hele familien

Vi har regntøy som passer for hele familien i en rekke ulike farger, størrelser og prisklasser. Dette gjør at dere kan finne akkurat det dere trenger for å kunne gjøre alle de morsomme utendørsaktivitetene. I vårt utvalg av regntøy finner dere plagg for hele kroppen, vi tilbyr både regnjakker og regnbukser enkeltvis, men du kan også kjøpe hele sett som matcher. Vi gleder oss til å ta imot din bestilling!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!