Kompresjonsstrømper

(36 varer)
Blank

Anbefalt

180 bpm
Insistent Compression Sock Blue/Red
 

Kompresjonsstrømper og støttestrømper kan brukes både forebyggende og i medisinsk
øyemed. Kanskje har du hatt problemer med dårlig blodsirkulasjon tidligere, åreknuter eller hovne føtter? Reiser du mye eller har du en jobb hvor du sitter mye i ro? Da er et par kompresjonsstrømper et perfekt produkt for deg. Kompresjonsstrømper stimulerer nemlig blodsirkulasjonen i bena, og har en svært god forebyggende effekt mot hovne og trøtte ben.

Slik fungerer støttestrømper og kompresjonsstrømper

Under visse forhold kan vi få dårligere blodsirkulasjon. Grunnen til dette kan for eksempel være at man sitter eller står for lenge, er overvektig eller har problemer med trøtte og hovne ben som fører til at man lettere får problemer med smerter. Smertene forekommer ved at blodtrykket i årene øker når blodsirkulasjonen forverres. Om trykket i bena blir for høyt, blir transporten av blodet dårligere, noe som øker risikoen for åreknuter og edderkoppårer. Ved å bruke kompresjonsstrømper hjelper man blodet til å transporteres gjennom årene og til hjertet, ved å gi et trykk over ankelen som motvirker hevelser i bena.

Bruk støttestrømper ved fysisk aktivitet

Det finnes flere fordeler med å bruke støttestrømper ved fysisk aktivitet, både under trening, men også under avsluttet treningsøkt for at kroppen raskere skal restituere seg. Strømpen hindrer ubehagelig trykk rundt leggene samtidig som at den øker blodgjennomstrømningen i musklene. Dette gir raskere restitusjon og en redusert stølhet. Dette har ført til at bruken av støttestrømper og kompresjonsstrømper har økt markant hos mange idrettsutøvere, uansett hvilken sport som utøves.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!