Løpesokker

(8 varer)

Løpestrømper maksimerer komforten og reduserer risikoen for gnagsår under en varm løperunde. Løpestrømper er vel verdt å investere i, og om du ikke har testet det enda, er det på tide! Funksjonsstrømper er av strikket materiale som puster og transporterer bort fukt fra foten. På denne måten holdes foten din tørr, og du unngår gnagsår og sår. De er ofte designede med tilpassede soner, tynnere over og forsterkede hæl- og tåpartier med en grundig passform.

Velg blant flere forskjellige modeller

Hos Outnorth finner du løpestrømper for dame og herre, i flere forskjellige modeller. Du finner blant annet tåstrømper – dvs. fingervanter for tærne. Tåstrømper lar tærne dine spre seg noe som resulterer i en mer komfortabel passform og et bedre løpesteg. Perfekt for deg som vil ha så mye bakkekontakt som mulig, uten å løpe barfot i skoene. Vil du ha klassiske strømper, finner du alternativ fra blant annet Urberg, Aclima og Seger. Trenger du ekstra støtte på beina under løpe- eller sykkelturen, er kompresjonsstrømper et utmerket alternativ. Kompresjonen øker blodsirkulasjonen og bidrar til mindre stølhet og sprekere muskler.

Morsommere løpeturer

Opplev morsommere og lengre løpeturer med løpestrømper som er tilpasset etter forutsetningene dine. Velg mellom kort eller langt skaft avhengig av løpetur, vær og årstid. Bygg opp et lag av favorittstrømper i forskjellige farger og vær forberedt til alle kommende joggeturer. Du kan aldri ha for mange strømper. Om du er klassisk anlagt velger du kanskje svarte og hvite modeller, om du liker farger kan du velge rosa eller grønne strømper. Kompletter med øvrig tilpasset utstyr for løping som du finner her hos Outnorth for en skikkelig god opplevelse.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!