• 22 83 86 00 (Man-Fre 9-16)
 • info@outnorth.no

Treningstøy

(1717 varer)

Når du er på jakt etter å investere i nye treningsklær, er det viktig å se etter klær som er bekvemme, gir deg god bevegelsesfrihet, og som samtidig leder fukt bort fra kroppen på en effektiv måte. Hos oss på Outnorth finner du alltid en mengde ulike treningsklær i ulike størrelser, modeller og farger, som fungerer godt uansett hvilken fysisk aktivitet du foretrekker å drive med.

Når du velger treningsklær, anbefaler vi deg å velge klær som først og fremst er laget i et funksjonsmateriale som suger til seg fuktighet og leder den bort fra kroppen. Funksjonsklær lages av polyester eller nylon, som er materialer med lav vannabsorbering. Nylon er dessuten slitesterkt og elastisk, noe som gjør at plagget sitter bedre på og holder lenger. For å bevare plaggets effektivitet og kvalitet, bør du ikke bruke skyllemiddel når du vasker dine funksjonsklær.

Kompresjonsklær for maksimal trening

Kompresjonsmateriale er populært i moderne treningsklær. Det fungerer også godt som støttestrømper. Klærne sitter tett inntil kroppen og skaper et trykk på musklene med ulik grad av Det gjør at blodsirkulasjonen øker, og at musklene får raskere tilførsel av oksygen. Musklene varmes fortere opp, og den økte sirkulasjonen reduserer trøtthet og ømhet etter trening. Kompresjonsklær gir helt enkelt maksimal effekt av treningen, og de er selvsagt representerte i vårt sortiment av treningsklær.

Flotte treningsklær

Klær for løping, sykling, skigåing og yoga er utformet for å være funksjonelle og praktiske. Det betyr ikke at de må være kjedelige å se på! Flotte treningsklær gjør det morsommere å komme seg i sporet eller til treningsstudioet. Det finnes ingen grunn til å trene i gamle joggebukser lenger. Treningsmoten følger med i den øvrige moten, og mange store motehus har flere sportskolleksjoner som har et design som er minst like godt som hos deres øvrige klær.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
- Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!