Kompresjonsklær

(70 varer)

Kompresjonsklær er nesten magiske. Kompresjon avgir er trykk på musklene dine som fører til økt blodsirkulasjon. Takket være dette, varmes musklene raskere opp, noe som fører til sterkere og mer utholdende muskler. Kompresjonsklær kan også generer raskere restitusjon etter trening, samt mindre stølhet.

Et stort utvalg kompresjonsklær

Hos Outnorth finner du et stort utvalg av kompresjonsklær. Her finner du strømper, trøyer, bukser, skjørt og mye mer. Velg og vrak blant flere velkjente merkevarer som Salomon, 2XU og Urberg for både kvinner og menn.

Mange synes at kompresjonsklær gjør treningsopplevelsen bedre. Skal du ut på en løperunde og trenger å stabilisere overkroppen og holdningen, kan vi tipse om å bruke en kompresjonstrøye. Trøyen forbedrer oksygentransporten til musklene, reduserer trøtthet og gir bedre restitusjon. Hos Outnorth finner du kompresjonstrøyer fra 2XU og Urberg for både kvinner og menn.

Trener du ofte, anbefaler vi deg å investere i et eller flere par kompresjonsstrømper Foruten at kompresjonsstrømpene øker sirkulasjonen og fremmer restitusjon, forebygger de også åreknuter og reduserer hevelser i føtter og bein. Strømpene stabiliserer også musklene, noe som gjør at risikoen for fotskader reduseres.

Velg din favoritt

Velg favorittplagget ditt blant sortimentet vårt av kompresjonsklær. Du trenger kanskje et par strømper, eller så vil du kjøpe et helt sett – uansett så håper vi at du finner det du leter etter her. Er du usikker på hvilken størrelse du har, kan du få hjelp takket være størrelsesguiden. Klikk på plagget om du vil vite mer om det, og klikk på fliken "Størrelsesguide" under produktinformasjonen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!