Løpeklær

(1859 varer)

Løping er en enkel treningsform. Du kan begi deg ut i løypa når det passer deg best å løpe, så langt du orker. Å løpe har flere positive helseeffekter. Blant annet så styrker løpingen musklene og skjelettet, reduserer risikoen for diabetes og styrker immunforsvaret. For å gjøre løpeturen til en morsommere opplevelse og øke prestasjonen, anbefaler vi tilpassede klær til løping. Hos Outnorth finner du et bredt sortiment av løpeklær fra varemerker som Urberg, Salomon og 2XU.

Tilpass klærne dine etter behov

Vær både funksjonell og stilig på løperunden med tilpassede løpeklær. Sett sammen et helt sett med løpestrømper, løpetights, trenings-BH, løpetrøye og løpelue. Eller kanskje du trenger ett enkelt plagg? Uansett hva du leter etter, finner du det hos Outnorth.

Når du velger løpeklær, er det bra å velge plagg etter situasjon. Bestem om du vil at plagget skal holde deg varm eller kjøle deg ned. Om du ofte løper utendørs i varmt vær, eller innendørs på treningsstudioet, er det viktig at klærne puster ordentlig. Skal du løpe utendørs i litt kjøligere vær, er det smart å kle på seg lag på lag. Hvor mye klær du trenger lærer du deg underveis. Det er alltid bedre å ha for mange lag og heller kle av seg under joggeturen, enn å bli kald og nedkjølt fra starten av.

Løpejakker

Når du springer under kalde forhold, trenger du et isolerende ytre lag som ventilerer bort fukt. En vanntett løpejakke er også per definisjon en vindtett løpejakke, og en vanntett jakke kommer til å dekke alle behovene når du springer. Nøkkelen til komfort når du springer, er å ha en jakke som ikke hindrer bevegelsene dine på noen måte. Du bør bruke en løpejakke med kroppsnær passform. Kommer du til å springe i regn, kan en løpejakke med hette være et alternativ eller en god løpelue.


Kompresjonsklær

Når du springer, trenger du bukser/shorts som er fleksible. Et godt alternativ er kompresjonsklær. De kan brukes både ved terrengløping eller veiløping. Løpetights er oftest laget av syntetiske materialer og elastiske materialer som nylon og polyester som kommer til å gi deg en elastisk og fleksibel passform. Fordelene med kompresjonsklær er at de hjelper deg med å prestere bedre og restituere deg raskere.

Invester i løpeklær

Det er vel verdt å investere i løpeklær. Tekniske plagg er holdbare, og er laget for å klare tøffe løperunder og mange vasker. Med klær som ikke irriterer huden som er gode mot kroppen, kan du fokusere all energien din på løperunden og prestasjonen din.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!