Sykkelklær

(604 varer)

All sport er lettere å utøve om du har tilgang til riktig utstyr, og sykling er intet unntak. Med riktige sykkelklær, sko og hjelm har du gode forutsetninger for å lykkes med treningen din, uansett hvilke mål du har satt deg. Hvilke sykkelklær du trenger er selvsagt avhengig av hvilken type sykling du utøver, hvilket nivå du ligger på og hva du prioriterer. Personer som sykkelpendler noen kilometer til og fra jobb hver dag, har mest sannsynlig ikke det samme behovet som den som trener regelmessig eller konkurrerer.

Sykkelklær – dame og herre

Hos Outnorth har vi sykkelklær for både dame og herre i en rekke ulike modeller og størrelser. Hos oss kan du blant annet finne sykkelgensere, sykkelbukser, hansker og sykkeljakker av høy kvalitet fra ledende produsenter.

Å for eksempel investere i en god sykkeltrøye har flere fordeler. Delvis har den lommer bak på ryggen hvor du kan oppbevare telefon, energibarer, bananer og mye mer. Passformen er ettersittende slik at den ikke flagrer i vinden. Den er også laget av et materiale som avleder fukt og som tørker fort.

Sykkelbukser finnes med eller uten hengsler. Fordelen med bukser som har hengsler er at de ikke sklir ned og dermed sitter på plass under hele sykkelturen. Et par sykkelbukser er også utstyrte med polstring og kommer uten sømmer, for å unngå gnagsår fra setet. Hos oss finner du både lange og korte bukser, med eller uten hengsler.

Varmende sykkelklær med god passform

For kaldere dager er det en fordel med en vindtett jakke med en langermet genser under. Med dette klarer du deg fint ned til noen få plussgrader, og vindjakken tåler også kortere regnskurer. Om du vet at du ekstra følsom mot kulde, kan du også investere i knebeskyttelse eller løse ben- og armvarmere som enkelt kan tas av og på under sykkelturen.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!