Skjorter

(19 varer)

Hos oss hos Outnorth finnes det skjorter for både dame, herre og barn. Skjorten er et klassisk plagg som aldri går av moten. Her finnes det et stort utvalg av skjorter for mer fartsfylte aktiviteter når du trenger en skikkelig skjorte, men også litt enklere skjorter til hverdagsbruk.

Blant utvalget vårt av skjorter finner du langermede klassikere i flanell, tynnere og kortermede for varme dager, så vel som skikkelig tykke og slitesterke skjorter for høst og vinter. Skjortene finnes for dame, herre og barn. For deg som leter etter en skjorte med tettere passform, finnes det også varianter i slim fit-modell.

Skjorter for friluftsliv

En skikkelig slitesterk flanellskjorte er en klassiker for alle, og passer godt både hjemme som ute i skogen. Den er funksjonell når du trenger noe holdbart når du jobber i skogen, men den fungerer også til andre anledninger som for eksempel en dag på fjellet. En flanellskjorte er lettpleid og blir aldri rynkete, noe som gjør at den passer å ta med seg i alle typer bagasje, og for deg som ikke er en pedantisk skjortebretter.

Skjorter til hverdags

For reiser mellom eventyrene er det aldri dumt å ha en stilig og funksjonell skjorte. Flere av skjortene som du finner hos oss er for eksempel fuktregulerende og puster godt, noe som kan være deilig på lange bil- og togreiser. For deg som reiser til varme og tropiske klima, har vi skjorter med både UV-beskyttelse og insektbeskyttelse. Med et godt utvalg av skjorter i garderoben har du klær for alle anledninger.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!