Løpegenser

(382 varer)
Blank

Anbefalt

180 bpm
2-pack Women's Run Tee
 

Når du springer og blir varm, hjelper det å være riktig kledt. Det er viktig at et plagg som er laget for løping puster og transporterer bort fukt fra huden. Er det varmt vær, kan du springe i en kortermet trøye, og om det er kaldt er det best å ha på deg lag-på-lag. Om du blir ordentlig varm, kan du ta av deg ett lag og på den måten regulere temperaturen. Hos Outnorth finner du løpetrøyer fra varemerker som The North Face, Peak Performance og Salomon.

Løpetrøyer for herre og dame

I sortimentet finner du løpetrøyer til forskjellige anledninger for både herre og dame. Velg blant kort- eller langermede trøyer i forskjellige farger og materialer. Det er bra om trøya har en forsterkning bak i halsen noe som gjør at den ligger mot skuldrene når du løper. Trenger du en løpetrøye med høy hals, velger du en modell med glidelås i halsen slik at du enkelt kan åpne og ventilere dersom det blir for varmt.

Springer du ofte om kvelden eller før solen går opp, kan det være lurt å velge en løpetrøye med reflekser slik at bilister ser deg når du suser forbi. Du finner også kompresjonstrøyer i sortimentet. Kompresjonsklær stabiliserer musklene gjennom et økt trykk, noe som gir hurtigere restitusjonsevne og mer kraft i stegene.

Alt til treningen din

Vi vil gjøre det enklere for deg ved å samle det du trenger for en vellykket trening under ett og samme tak. Hos Outnorth finner du flere forskjellige produkter som er tilpasset løpetrening. Selvsagt kan du bruke klærne til andre aktive sporter også. Vi ses i løypa!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!