Underdeler

(6 varer)

Når det blir skikkelig kaldt ute, er stillongs eller tights et must. Dette er også et selvsagt valg til bruk under turbuksene for mange. I utvalget vårt finner du et stort utvalg av stillongs for dame, herre og barn. Foruten klassiske stillongser finnes de også i 3/4-størrelse.

Stillongs i forskjellige materialer

Et av de vanligste materialene som brukes til stillongs er merinoull. Merinoullen har naturlige egenskaper som både varmer og transporterer fukt, noe som er et must for en stillongs. Merinoullen er dessuten myk og klør ikke. En annen god egenskap med ull er at den varmer godt selv om det blir fuktig.

Vanlig undertøy lages ofte av bomull, ettersom det er billig og sitter godt nærmest kroppen. Dette er imidlertid ikke å anbefale for stillongs. Bomull absorberer fukten istedenfor å transportere den, noe som fører til at du kjapt blir kald når du begynner å svette. Avhengig av aktiviteten, kan det derfor være bra å tenke på hvilken type av øvrig undertøy du bruker når du skal ut.

Velg riktig stillongs avhengig av aktivitet

Hos oss finner du en rekke forskjellige stillongser som passer godt til forskjellige typer aktiviteter, uansett om du går fjellturer, langrenn, alpint eller noe helt annet. Velg stillongs avhengig av aktivitet og hvor mye du beveger deg. Ull passer generelt fra lav til middels aktivitet, mens syntetisk materiale generelt passer bedre til intensiv og høy aktivitet. Dette er imidlertid individuelt ut ifra produkt, og hos oss finner du også stillongser som passer til skikkelig anstrengende aktiviteter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!